Fanfarer, konserter och mer!

Våra tjänster

Workshops


Vi håller i pedagogiska workshops och masterclasses för musiker i
alla åldrar. Vår poppulära gehörsworkshop hjälper dig utveckla dina musikaliska färdigheter i en stödjane inlärningsmiljö.

Bröllop


Gör er stora dag oförglömlig med vår specialanpassade bröllopsmusik. Vi tillhandahåller romantiska och innerliga melodier efter era önskemål som lägger till en touch av elegans och sentiment till er bröllopsdag.

Konserter


Vi ger regelbundet offentliga konserter och shower både i Sverige och utomlands. Vi önskar att sprida glädje med brassmusik till en bredare publik. Följ med oss på en konsert med fängslande musikunderhållning.

Fanfarer


Vi är specialiserade på att tillhändahålla storslagna fanfarer för specialla tillstälningar och ceremonier. Våra mäktiga mässingsfanfarer skaper en majestätisk och minnesvärd ram till ditt evenemang.

Vi kan hjälpa dig


Stycken är de viktigaste byggstenarna för hemsidor. För att ändra innehållet i denna text dubbelklickar du bara här eller klickar på Redigera text. Du kan också ändra stilen här. Om du drar texten flyttas stycket på sidan. Ett stycke kan vara tillräckligt för att presentera ditt projekt. Om det blir för långt kan du dela upp texten i flera stycken. En lång text är perfekt för att förklara vad som är unikt med din hemsida.

Handelsrätt


Stycken är de viktigaste byggstenarna för hemsidor. För att ändra innehållet i denna text dubbelklickar du bara här eller klickar på Redigera text. Du kan också ändra stilen här. Om du drar texten flyttas stycket på sidan. Ett stycke kan vara tillräckligt för att presentera ditt projekt. Om det blir för långt kan du dela upp texten i flera stycken. En lång text är perfekt för att förklara vad som är unikt med din hemsida. Du kan till exempel berätta för besökarna hur allting började eller vad som gör dig speciell idag. Tydlig text är ofta det enklaste sättet att engagera din publik. Föreställ dig att din läsare sitter framför dig och berätta något som väcker deras intresse. Det finns inget mäktigare än en bra berättelse!


Stycken är de viktigaste byggstenarna för hemsidor. För att ändra innehållet i denna text dubbelklickar du bara här eller klickar på Redigera text. Du kan också ändra stilen här. Om du drar texten flyttas stycket på sidan.